ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

Freelancers / BT Associates

De professional services van BT Advise concentreren zich rondom het productportfolio van BT: netwerken en ICT infrastructuur. Deze professional services bieden onze opdrachtgevers toegang tot actuele ICT expertise. Via managed services, detachering en co-sourcing borgen de ICT professionals van BT de continuïteit van de ICT dienstverlening rondom klantprojecten. Onze ICT professionals hebben zich gespecialiseerd in project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering.

Kortom, het leveren van ICT expertise vormt de kerncompetentie van BT Advise. Via eigen medewerkers en freelancers. Freelance ICT professionals vormen een belangrijke flexibele schil rondom de dienstverlening. BT Advise is daarom continu op zoek naar professionele freelancers die zich hebben gespecialiseerd in één of meerdere expertisegebieden gelieerd aan het productportfolio van BT: netwerken en ICT infrastructuur.

Maak deel uit van het BT netwerk

Als je gehecht bent aan je ondernemerschap, maar tevens geïnteresseerd bent om als zelfstandige freelance ICT professional aan interessante opdrachten van BT op het terrein van project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering te werken, meld je dan aan als BT Associate.

Welke freelancers kunnen BT Associate worden?

Onze ICT professionals hebben zich gespecialiseerd in project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering. Wij zoeken daarom freelancers die passen binnen deze expertisegebieden.

Rollen die wij binnen deze expertisegebieden onderkennen zijn onder meer: business consultant, technische consultant, programma en projectmanager, ICT service manager en netwerk- en systeemengineer. Herken jij je als freelancer in deze beschrijving? Meld je dan aan als BT Associate.

Freelancer bij BT Advise: een duurzame relatie

Wij gaan graag een duurzame relatie aan met onze freelancers. Dit en het streven naar het continu optimaliseren van de klanttevredenheid heeft geleid tot het initiëren van het BT Associate programma. ...lees meer

Hoe word je BT Associate?

Maar, BT Associate word je niet zomaar. BT beoogt via het BT Associate programma een kwaliteitsverbetering in de dienstverlening naar onze opdrachtgevers te realiseren.
Om meer te weten te komen over het proces wat je doorloopt voordat je BT Associate wordt, lees dan hier meer over de procedure.

BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.