ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

Over BT Advise

BT is de toonaangevende communicatiepartner voor multinationals, overheidsinstellingen en grote veeleisende lokale ondernemingen, voor wie we ons richten op volledige netwerk- en IT-oplossingen. Oplossingen waarmee onze klanten gigantische stappen voorwaarts kunnen maken met nieuwe methoden voor marktbeïnvloeding of dienstverlening. Oplossingen die het operationele management verbeteren of de interne of externe communicatie stroomlijnen. Maar BT doet meer. De business unit BT Advise levert professional services aan onze opdrachtgevers en levert tijdelijke en flexibele ICT capaciteit.

Professional services: Leveren van ICT expertise rondom netwerken en ICT infrastructuur

De professional services van BT Advise concentreren zich rondom het productportfolio van BT: netwerken en ICT infrastructuur. Deze professional services bieden onze opdrachtgevers toegang tot actuele ICT expertise. Via managed services, detachering en co-sourcing borgen de ICT professionals van BT de continuïteit van de ICT dienstverlening rondom klantprojecten. Onze ICT professionals hebben zich gespecialiseerd in project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering.

Kortom, het leveren van ICT expertise vormt de kerncompetentie van BT Advise. Voor het beschikbaar stellen van deze ICT expertise, beschikt BT Advise over zowel eigen werknemers als externe medewerkers, die werken bij en voor klanten in de publieke en private sector. De Benelux is ons primaire werkterrein van BT Advise Benelux, maar met een wereldwijd netwerk behoren internationale projecten ook tot de mogelijkheid.

BT is continu op zoek naar nieuwe ICT collega’s

BT is ambitieus en heeft groeiambitie! Maar wel groeiambitie met oog op kwaliteit. Een verantwoorde groei. Want voor al onze diensten en voor het detacheren van ICT experts in het bijzonder, is kwaliteit het sleutelwoord. Daarom zijn wij continu op zoek naar hoog gekwalificeerde nieuwe collega’s. Collega’s die in dienst willen treden van BT als werknemer of juist als zelfstandige ICT professional aan ons gelieerd willen zijn. Collega’s die actief bijdragen aan een hoge klanttevredenheid, mee willen groeien met BT en werken aan mooie opdrachten.

Wij bieden iedere kandidaat een passende overeenkomst: als werknemer van BT of als BT Associate.

Solliciteer naar een vacature als werknemer van BT Advise

BT Advise zoekt enthousiaste en communicatieve ICT professionals die zich hebben toegelegd op één of meerdere expertisegebieden gelieerd aan netwerk en ICT infrastructuur. Als ICT professional werk je op verschillende klantprojecten binnen bijvoorbeeld een enterprise- of overheidsomgeving.

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Heb je interesse om te komen werken bij BT, bezoek dan onze pagina met actuele vacatures of lees meer over werken bij BT.

Meld je aan als zelfstandig ICT professional en word BT Associate

Als je gehecht bent aan je ondernemerschap, maar tevens geïnteresseerd bent om als zelfstandige freelance ICT professional aan interessante opdrachten van BT op het terrein van project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering te werken, meld je dan aan als BT Associate.
Meld je aan

Meld je aan als zelfstandig ICT professional en word BT Associate, of kies voor een vaste functie bij BT en solliciteer!

Als je gehecht bent aan je ondernemerschap, maar tevens geïnteresseerd bent om als zelfstandige freelance ICT professional aan interessante opdrachten van BT op het terrein van project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering te werken, meld je dan aan als BT Associate.

BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.