ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

Sollicitanten

De professional services van BT Advise concentreren zich rondom het productportfolio van BT: netwerken en ICT infrastructuur. Deze professional services bieden onze opdrachtgevers toegang tot actuele ICT expertise. Via managed services, detachering en co-sourcing borgen de ICT professionals van BT de continuïteit van de ICT dienstverlening rondom klantprojecten. Onze ICT professionals hebben zich gespecialiseerd in project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering.

Werk aan je toekomst

Voor wat hoort wat. BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Heb je interesse om te komen werken bij BT, bezoek dan onze pagina met actuele vacatures.

Altijd op zoek naar professionele kandidaten

Het leveren van ICT expertise vormt de kerncompetentie van BT Advise. Via eigen medewerkers en freelancers. De komende jaren verwacht BT een structurele toename in de vraag naar specialistische ICT kennis, vooral op het terrein van netwerk en infrastructuur. Om nu en in de toekomst structureel aan deze klantvraag te kunnen blijven voldoen, is BT Advise daarom continu op zoek naar professionele kandidaten om als werknemer in dienst te treden van BT. Kandidaten die zich hebben gespecialiseerd in één of meerdere expertisegebieden gelieerd aan het productportfolio van BT: netwerken en ICT infrastructuur.

Werken bij BT

BT Advise zoekt enthousiaste en communicatieve ICT professionals die zich hebben toegelegd op één of meerdere expertisegebieden gelieerd aan netwerk en ICT infrastructuur. Als ICT professional werk je op verschillende klantprojecten binnen bijvoorbeeld een enterprise- of overheidsomgeving.

Werken bij BT betekent samen met collega’s uitdagende projecten aangaan en op een servicegerichte manier de klant van dienst zijn. De ICT professional waarmee wij graag in contact treden, heeft minstens een HBO werk- en denkniveau en meer dan 5 jaar werkervaring. Hij of zij beschikt over een gedegen technisch en analytisch inzicht en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en applicaties op het vakgebied (zoals VMWare, Citrix, Cisco en Microsoft). Hij of zij is enthousiast, communicatief, servicegericht en heeft zijn of haar certificering op orde.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.