ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

ICT expertise in Professional Communities

De professional services van BT Advise concentreren zich rondom het productportfolio van BT: netwerken en ICT infrastructuur. Onze ICT professionals hebben zich gespecialiseerd in project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering.

Voor ieder expertisegebied heeft BT een specialistische professional community ingericht, geleid door een ervaren community manager die zich heeft toegelegd op het vakgebied en beschikt over uitgebreide klantkennis. Hierdoor ontstaat een unieke kennismix waar materie, commercie en mens centraal staan. De juiste combinatie om groei en innovatie te realiseren. Deze professional communities zijn:

Professional community Programma & project management

Onze programma- en projectmanagers creëren waarde door het reduceren van de implementatietijd van complexe ICT projecten. De programma- en projectmanager managen risico’s, budgetten en staan garant voor de implementatie van het project, overdracht naar beheer en nazorg.

Professional community ICT service management & Consultancy

Onze ICT service managers optimaliseren de ICT organisatie van onze opdrachtgevers. Samen met (business) consultants werken zij samen aan innovatieve architecturen die organisaties in staat stellen te opereren in wereld die steeds complexer wordt en verandert.

Professional community Engineering

Onze netwerk- en systeemengineers realiseren en beheren innovatieve ICT infrastructuren die de basis vormen van complexe bedrijfsprocessen. Onze engineers hebben zich toegelegd inde meest gangbare en innovatieve technologie om flexibele architecturen te ondersteunen.

Professional community Helpdesk & Support

De ICT helpdesk verricht een essentiële functie binnen de ICT dienstverlening: Onze helpdesk specialisten vormen immers het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot (ICT) gerelateerde serviceverzoeken en incidenten. Daarom werken de eerste- en tweedelijns helpdesk specialisten en service operators van BT volgens beproefde best practices (ITIL), kennen zij alle gangbare ICT tooling en munten zij uit in het verhogen van de klanttevredenheid. Hierdoor dragen zij bij aan het efficiënt en effectief oplossen van ICT service verzoeken. BT helpt een grote diversiteit aan klanten bij het bemensen van de helpdesk.

Schrijf je in

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Heb je interesse om te komen werken bij BT, bezoek dan onze pagina met actuele vacatures.

BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.