ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

Rollen

Schrijf je in

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Heb je interesse om te komen werken bij BT, bezoek dan onze pagina met actuele vacatures.

Citrix Specialist

Als Citrix specialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten en optimaliseren van Citrix omgevingen. Je bent als geen ander in staat om complexe problemen op te lossen. Daarnaast kun je adviseren over het ontwerpen en realiseren van technische oplossingen. In deze functie werk je voornamelijk in de detachering. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan binnen de klantorganisatie. Je vindt het belangrijk en bent in staat om nieuw verworven kennis en ervaringen te delen binnen BT en tevens het BT product portfolio onder de aandacht te brengen bij de klant.

Microsoft Engineer

Als Microsoft Engineer heb je kennis van de gangbare platformen en heb je je gespecialiseerd in bijvoorbeeld messaging, virtualisatie en/of cloud computing. Je signaleert (toekomstige) knelpunten en neemt de juiste stappen om te komen tot wijzigingen ter voorkoming van deze knelpunten. Je bent in staat om deze wijzigingen zelfstandig door te voeren. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan binnen de organisatie. Als specialist participeer je in projecten en heb je een rol als technisch specialist. Als Microsoft Engineer ben je in staat om blauwdrukken voor de technische infrastructuur op te stellen. Daarnaast ben je in staat de eisen en wensen van de klantorganisatie en de benodigde capaciteit van de technische infrastructuur te kwantificeren.

Virtualisatie Specialist

Als Virtualisatie Specialist heb je kennis van de gangbare platformen en heb je je gespecialiseerd in één of meerdere hiervan. Je bent in staat om complexe gevirtualiseerde omgevingen te ontwerpen, implementeren en/of beheren. Het liefst in combinatie met kennis van NetApp en/of HP EVA storage. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan binnen de klantorganisatie. Je vindt het belangrijk en bent in staat om nieuw verworven kennis en ervaringen te delen binnen BT en tevens het BT product portfolio onder de aandacht te brengen bij de klant.

Netwerkspecialist

Als netwerkspecialist heb je passie voor het vakgebied. Als netwerkengineer heb je kennis van de gangbare netwerkomgevingen en heb je je gespecialiseerd in één of meerdere hiervan. Je signaleert (toekomstige) knelpunten en neemt de juiste stappen om te komen tot wijzigingen ter voorkoming van deze knelpunten. Je bent in staat om deze wijzigingen zelfstandig door te voeren. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan binnen de organisatie. Als specialist participeer je in projecten en heb je een rol als technisch specialist. Als netwerk specialist ben je in staat om blauwdrukken voor netwerken op te stellen. Daarnaast ben je in staat de eisen en wensen van de organisatie en de benodigde capaciteit van het netwerk te kwantificeren. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan binnen de organisatie. Je vindt het belangrijk en bent in staat om nieuw verworven kennis en ervaringen te delen binnen BT en tevens het BT product portfolio onder de aandacht te brengen bij de klant.

Technisch consultant

De ICT consultant is verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van organisaties bij het inzetten van ICT ter ondersteuning van de bedrijfsdoelstellingen; hij of zij inventariseert klant- c.q. gebruikerswensen, vertaalt deze naar pasklare oplossingen, adviseert en begeleidt de invoering ervan. Je weet complexe materie te vertalen naar oplossingen en bent in staat om anderen te overtuigen en je ideeën te onderbouwen/over te brengen. Hij of zij houdt zich constant op de hoogte van de ontwikkelingen op zijn expertise gebied. Voorbeelden zijn infra-, netwerk en security consultants.

Een compleet overzicht van actuele vacatures kun je hier vinden.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.