ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

Voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers kunnen al meer dan 20 jaar vertrouwen op BT als leverancier van actuele ICT kennis en kunde. Als aanbieder van professional services, zoals detachering maar ook als grondlegger van co-sourcing in de Benelux, staat BT bekend als betrouwbare partner voor het beantwoorden van complexe ICT vraagstukken. Een partner die de juiste kwaliteit garandeert en als geen ander in staat is ICT-vraag en -aanbod af te stemmen. Via eigen werknemers en zelfstandige freelance ICT professionals (ZZP-ers) stelt BT hoogwaardige capaciteit beschikbaar.

BT is een innovatieve organisatie en investeert ongekend veel in nieuwe ontwikkelingen. Ook op het terrein van professional services. Het BT Associate programma is hiervan het jongste voorbeeld. Met BT Associate zet BT de volgende stap in het leveren van externe kennis en kunde. Door het tot stand brengen van kwaliteitsverbetering in dienstverlening, het realiseren van kostenvoordelen en het anticiperen en reageren op de verdergaande flexibilisering van de arbeidsmarkt. Het BT Associate programma voegt direct waarde toe aan de klantprojecten. Centraal binnen het programma staat de BT Associate.

Een BT Associate is een zelfstandig opererende ICT freelance professional, actief als ZZP-er, die zich heeft geregistreerd en gekwalificeerd bij BT en hierdoor gebruik kan maken van de uitgebreide opdrachtenportefeuille van BT, haar opleidings- en trainingsfaciliteiten en actief deel uitmaakt van het BT netwerk. Wij zetten de kernpunten van het BT Associate programma op een rij:

Realiseren van kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening

Een BT Associate draagt bij aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening doordat BT extra eisen stelt aan de externe medewerker. Iedere zelfstandig werkende ICT professional kan zich aanmelden om BT Associate te worden. Dit is echter niet vrijblijvend. BT hanteert strikte selectie-eisen en zal iedere kandidaat screenen. Is een kandidaat eenmaal geselecteerd als BT Associate dan zal BT deze begeleiden en managen alsof deze een eigen werknemer is. Hiermee creëert BT een hecht netwerk van vooraf geselecteerde externe medewerkers en optimaliseert de kwaliteit van het kennisniveau. Het BT Associate programma draagt tevens bij aan continuïteit: BT Associate blijven lang aan BT verbonden en daardoor kunnen opdrachtgevers voor een langere periode over deze BT Associate blijven beschikken

Voor onze opdrachtgevers is dat een prettige gedachte: BT kent de aangeboden externe BT Associate, weet aan welke kwaliteitscriteria deze voldoet en kan sneller de klantvraag beantwoorden: de beste match komt nog eerder en beter tot stand en de BT Associate zal langer aan klantprojecten verbonden blijven.

Realiseren van kostenvoordelen

Door het verder integreren van de inhuurketen weet BT hierdoor kostenvoordelen te realiseren. Dit voordeel komt onze opdrachtgever natuurlijk ten goede.

Inspelen op flexibilisering van de arbeidsmarkt

Met signalen van economisch herstel zal de arbeidsmarkt zich weer moeten opmaken voor een tekort aan hoogopgeleide medewerkers. Daarnaast zal ook door demografische ontwikkelingen naar verwachting een tekort op de arbeidsmarkt optreden. Immers, bij een aantrekkende economie en bij een teruglopend aanbod op de arbeidsmarkt lonkt het ondernemerschap; werknemers zullen vaker kiezen voor ondernemerschap als freelance ZZP-er. Veel potentiële medewerkers willen meer invloed op hun carrière pad en verkiezen hierdoor steeds vaker te werken als ZZP-er.

Wilt u meer informatie?

Met BT Associate speelt BT in op deze (toekomstige) arbeidsmarktontwikkelingen. Als BT Associate kan deze categorie externe medewerkers dicht bij BT blijven acteren, terwijl zij toch hun onafhankelijkheid als freelance ICT professional behouden. Het beste van beide werelden.

Wilt u als opdrachtgever ervaren wat een BT Associate voor u als opdrachtgever kan betekenen? Neem dan contact op met BT Advise via het contactformulier.

BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.