ICT PROFESSIONAL SERVICES

HET LEVEREN VAN ICT EXPERTISE IS ONZE KERNCOMPETENTIE

In project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeem- en netwerkengineering

BETROUWBARE PARTNER VOOR ICT VRAAGSTUKKEN

BT IS AL MEER DAN 20 JAAR ICT PARTNER VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Via managed services, detachering en co-sourcing in de Benelux

BT ASSOCIATE

HET BT ASSOCIATE PROGRAMMA REALISEERT KWALITEITSVERBETERINGEN
EN KOSTENVOORDELEN

Voor onze opdrachtgevers en medewerkers

NETWERKEN EN ICT INFRASTRUCTUUR

DE ICT EXPERTS VAN BT WERKEN AAN INNOVATIEVE ICT OPLOSSINGEN

In de Benelux en wereldwijd

NIEUWE COLLEGA’S

BT IS CONTINU OP ZOEK NAAR NIEUWE MEDEWERKERS

Solliciteer of schrijf je in als BT Associate
Freelancers / BT Associates

Het BT Associate programma heeft tot doel het verder integreren en optimaliseren van ons netwerk van freelance ICT professionals.

Werken bij BT Advise

BT geeft je goede voorwaarden en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale omgeving met uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

BT Advise employees

Als medewerker van BT Advise kan je op deze website applicaties benaderen die je werkzaamheden ondersteunen.

 

Hoe word je BT Associate?

BT Associate word je niet zomaar. BT beoogt via het BT Associate programma een kwaliteitsverbetering in de dienstverlening naar onze opdrachtgevers te realiseren. In de praktijk betekent dit concreet het volgende:

  • Je meldt je aan als kandidaat, accepteert de voorwaarden, voegt je CV toe en verstuurt het aanmeldingsformulier;
  • Onze recruiter zal je gegevens controleren en beoordelen. Bij geschiktheid word je uitgenodigd voor een telefonische kennismakingsafspraak;
  • Wanneer de eerste telefonische kennismaking positief is verlopen, word je uitgenodigd voor een persoonlijk kennismaking met een van de unit managers van BT;
  • Indien het gesprek voor beide partijen positief is afgerond, ben je toegelaten als BT Associate. Je ontvangt jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor het portal en zal na het voldoen aan de nadere eisen in aanmerking komen voor opdrachten vanuit BT.
  • Zodra je BT Associate bent geworden, krijgt je toegang tot onze netwerkborrels. Bij een actieve opdracht vanuit BT zullen de overige faciliteiten aan je beschikbaar worden gesteld.

Kortom, het aanmelden voor BT Associate is niet vrijblijvend en vraagt van beide partijen een extra inspanning, maar zal leiden tot een duurzame en succesvolle samenwerking. Voor jou als zelfstandig freelance ICT professional, onze opdrachtgevers en daarmee BT. Via deze website kan je je aanmelden om te kwalificeren voor BT Associate.

Maak deel uit van het BT netwerk

Als je gehecht bent aan je ondernemerschap, maar tevens geïnteresseerd bent om als zelfstandige freelance ICT professional aan interessante opdrachten van BT op het terrein van project- en programma management, ICT service management, consultancy, systeemengineering en netwerkengineering te werken, meld je dan aan als BT Associate.

 

BT Advise gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.